Spis lokalt når du skal på ferie

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Spis lokalt når du skal på ferie

Skal du snart på ferie, kan det være en god idé at huske på at spise lokalt, når du er der. Det er en anbefaling herfra.

Vil du på ferie med ungerne, så rejs til Sri Lanka med børn.

Vælg lokalt frem for det du kender

Når du skal vælge, hvor du gerne vil spise, når du er på ferie, kan det være oplagt at vælge en lokal restaurant med masser af lokale retter.

Der er mange, der bare vælger alle de steder, hvor der sidder en masse andre turister. Men her får du som regel bare det, du kender hjemmefra. Måske er der en enkelt ret på menukortet, der er lokal, men du får ikke oplevelsen af det lokale køkken. Det gør du, hvis du vælger de mere lokale restauranter, hvor der ikke er lige så mange turister.

Kan være billigere

Foruden at det kan smage bedre at spise på disse steder, kan det også ende med at være billigere for dig. Det lokale køkken er som regel det billigste køkken, alt afhængig hvilken restaurant du vælger at gå ind på.

De lokale retter er som regel lavet med lokale råvarer, og det er gerne en del billigere for restauranterne at producere frem for så meget andet. Så hvis du vil være sikker på at spise både godt og billigt, er det ikke en helt tosset idé at vælge at tage ind på en lokale restaurant med lokale specialiteter.

En god måde at opleve den lokale kultur på

At vælge at spise lokalt er også en rigtig god måde at lære den lokale kultur at kende på. Du kan nemt komme i snak med de lokale på sådan en restaurant, og du får et godt billede af de lokale, hvis du vælger at spise det samme mad, som de gør.

Så plejer du at vælge det nemme og det genkendelige, når du er på ferie, er det måske på tide at gøre noget ved den vane, så du kan få en meget mere speciel oplevelse med hjem, når du er på ferie i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *