Storbyferie eller badeferie?

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Storbyferie eller badeferie?

Har du lyst til at komme ud at rejse i år, men er du ikke sikker på, om du skal vælge at tage på storbyferie eller på en lækker badeferie sydpå, kigger vi her lidt nærmere på begge dele, så du måske kan ende med at træffe den rette beslutning for dig.

Storbyen er fuld af aktiviteter og oplevelser

Vil du gerne have en ferie med masser af oplevelser, sjove aktiviteter blandt masser af mennesker, er en storbyferie lige noget for dig. Der er mange, der elsker at tage på en storbyferie, og det kan jo også være, at det ender med at blive din favorit måde at rejse på.

Er du vild med det pulserende storbyliv, elsker du, at der er mange mennesker, åbent døgnet rundt, barer, diskoteker, teatre, butikker, parker, musik og meget andet, er det jo bare med at finde en rejse til en storby, som du gerne vil på opdagelse i.

Badeferien er for dig der vil ned i gear

Har du omvendt brug for at komme ned i gear, få ro til at samle tankerne og ikke bekymre dig om andet end at bestille den næste drink, når den første er ved at være tom, er det måske en badeferie, du skal vælge at tage på i stedet.

Der er masser af skønne destinationer med palmer, strande, swimmingpools og godt vejr, som du nemt kan tage til. Bare her i Europa er vi så heldige at have masser af sådanne destinationer, og det er en oplagt måde at komme ned i gear på sammen med din familie.

Vælg den ferie der passer til dig

I sidste ende gælder det jo om at vælge lige netop den form for ferie, der passer til dig og dine ønsker. Når du har fundet ud af, hvordan du gerne vil holde ferie, er det jo bare med at booke din rejse hurtigst muligt og så ellers bare glæde dig til at komme afsted.

Der er masser af rejsebureauer, der kan hjælpe dig med både badeferier og storbyrejser, og fra Danmark kan du flyve til mange fede destinationer hver eneste dag.

Læs også om Mallorca seværdigheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *