Gode tips, når din hund skal passes 

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Gode tips, når din hund skal passes 

Her i vinterhalvåret vælger mange mennesker at tage en rejse til varmere himmelstrøg, og især ferier med vand er populært. Der bliver surfet, dykket, svømmet og ikke mindst plasket i hotellets swimmingpool, når man efter en tid i solen føler sig gennemstegt. Oftest er det ikke muligt at tage sin hund med på charterferie, og så må man få den passet. Læs med her og få gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, når din hund skal passes. 

Når hunden skal passes, kan man nogle gange være heldig at familie eller venner kan hjælpe, men ellers er der den mulighed at indlogere hunden på et hundepensionat, mens I er væk. Det kan være ganske udmærket, og her får hunden al den pleje og omsorg, den har brug for. 

En overfrakke til hunden 

Inden I kysser hunden farvel og sætter kursen mod lufthavnen, er der dog et par ting, det kan være værd at huske på. Hvis der er tale om en stor hund, sørg da for at den har et XL hundedækken med hen til der, hvor den skal passes. Hvis det derimod er en lille hund, skal det naturligvis være et mindre. Ligesom mennesker kan hunde fryse, hvis de går tur uden jakke på, så et hundedækken kan være en god investering. 

Når hunden skal være væk hjemmefra, kan det være rart for den at have en ting eller to med, som den kender og som giver den tryghed. Det kan eksempelvis være dens blækspruttepivedyr eller dens seng, som den kender og elsker. Præcis ligesom et barn gerne vil have sin bamse med, kan det også betyde noget for hunden at have noget med, den holder af. 

Med disse tips i tankerne kan man tage på ferie med god samvittighed og glæde sig til at komme hjem igen til en hund, der har haft det godt, der hvor den var. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *