Vild med vand? Tag til USA 

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Vild med vand? Tag til USA 

Vand er ofte et hit til ferien, særligt for børn, men også mange voksne holder af at bolte sig i eller på bølgerne. Her ser vi nærmere på USA som rejsemål, hvis man er vild med vand, så læs med og få gode tips. 

Man behøver naturligvis ikke tage helt til USA for at plaske i bølgerne, for her i Danmark er man aldrig langt fra havet, og indendørs kan man vælge mellem en række forskellige vandlande. “Over there” er der dog endnu flere muligheder for at dyrke sin passion for det våde element. 

Hav pas og visum på plads i god tid 

Inden I pakker kufferten og sætter kursen mod lufthavnen er der dog et par ting, der skal være på plads. Hvis I blot skal på ferie, skal I søge om et turistvisum til USA. Det kan I gøre nemt og hurtigt online, og I får svar direkte på e-mailen. I behøver altså ikke tænke på at skulle sende et anbefalet brev med jeres pas eller møde op på den amerikanske ambassade men blot udfylde en formular på nettet. 

Tjek også jeres pas i god tid og sørg for at få dem fornyet, hvis de er ved at udløbe eller alle siderne er fyldt med stempler. For at komme ind i USA skal I også kunne fremvise en gyldig hjemrejsebillet, så den skal I altså også have købt inden afrejse. 

Vælg og vrag med vand 

Med hvad skal man så vælge, hvis man er vild med vand? Der er mange muligheder. Familiens yngste sætter ofte pris på indendørs vandlande, hvor man kan prøve rutsjebaner, bølgebade og meget andet uden at komme til at træde på en sten eller blive taget af strømmen. Stranden er dog næsten altid også et hit, for her kan man bygge sandslotte, grave render, løbe i sandet og naturligvis bade. 

Når det gælder de voksne, er der mange muligheder for at dyrke forskellige former for vandsport, og i USA kan du både dykke, sejle, snorkle, surfe og meget mere. Det kan være svært at vælge, men det behøver man heldigvis ikke, for det er muligt at sammensætte en tur, hvor man kan prøve lidt af hvert. 

Der er altså mange muligheder for at dyrke sin passion for vand i det store land på den anden side af Atlanten, uanset om du rejser alene, med venner eller du har din familie med. Tilbage er der blot at sige god fornøjelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *