3 feriedestinationer i Spanien

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

3 feriedestinationer i Spanien

Har du lyst til at tage på ferie i Spanien, men har du ikke været i Spanien før, og er du lidt i tvivl om, hvor i Spanien du skal rejse til, har vi her samlet et par gode muligheder for dig.

Det er klart, at det er helt op til dig selv at afgøre, hvilke dele af Spanien du gerne vil besøge. Men du kan da bruge disse forslag som inspiration, når du skal træffe den endelige beslutning om, hvilke steder du gerne vil se i Spanien, når du skal på ferie.

Se mere info om rejser til Spanien her.

Mallorca

For det første kan vi jo anbefale dig at lade turen gå til Mallorca i år. Det er et af de steder, der får flest turister hvert eneste år, men der er altså også noget at komme efter.

Her finder du masser af smukke sandstrande, et pulserende natteliv, spændende historiske og kulturelle oplevelser, en bjergrig natur og meget, meget andet.

Så der er med andre ord altså noget for enhver smag på Mallorca. Har du ikke været på øen før, er det klart noget, du bør opleve i dit liv.

Solkysten

Costa del Sol, eller Solkysten som vi også kalder den på dansk, kan det også være et rigtig godt bud på en destination til en god ferie. Her kan du også finde mange andre danskere, da der bl.a. er mange danskere, der har bosat sig i lige netop det område.

Her finder du godt vejr stort set året rundt, så det er også værd at besøge uden for højsæsonen. Besøg eventuelt byer som Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella eller nogle af de mange andre byer, der ligger langs kysten, og som er klar til at byde dig velkommen til en solrig ferie.

Barcelona

Er du til storbyferie, kan du i den grad også få meget ud af at besøge en by som Barcelona, der også har noget for enhver smag. Foruden at være en storby fuld af liv, ligger byen stadig ud til vandet, så du har mulighed for at dyppe tæerne i Middelhavet, hvis du får lyst til det.

Her kan du se alt fra Sagrada Familia eller La Rambla til Museu Picasso og Camp Nou bare for at nævne nogle af de seværdigheder, som du finder i millionbyen. Der er ofte også billige flybilletter til Barcelona, så det er klart også en by, du kan overveje at besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *