Tag På Dykkerferie I Israel

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Tag På Dykkerferie I Israel

dykkerferie

Rigtig mange er glade for dykkerferier i udlandet. Det er nemlig utrolig smukt og anderledes, end herhjemme i Danmark. Én populær destination, er Israel. Et utrolig flot land, med vildt gode dykkermuligheder. Skulle du blive træt af at dykke, er der også masser at opleve på land. Bedre bliver det ikke.

Eilat er en populær by for dykkere

Eilat er en super spændende og populær by. Den besøges cirka af en million turister årligt. Mange af disse er ude for at dykke mindst én gang i løbet af deres ophold. Denne by ligger ved det Røde Hav. Det betyder altså, at der både er smukke koralrev og fisk, du kan opleve. Derudover er der en lækker strand, du kan slappe af på efter en svømmetur. Er du afsted med nogle, der ikke vil dykke, kan de jo bare nyde stranden i stedet for. Lige meget om du er afsted med familien eller vennerne, er der noget at opleve. Der er både et spændende natteliv, indkøbscentre, mulighed for at dyrke sport og meget mere. Så selvom du tager på dykkerferie, er der masser andet, du også kan opleve.

Der er som regel meget varmt i Eilat. Nogle gange 30 grader eller mere om dagen i løbet af sommeren. Så når du svømmer rundt ude i havet, er det en skøn følelse. Vandet er typisk mellem 21 og 25 grader varmt, hvilket er perfekt. Man kan altså få mange timer til at gå med at udforske alt fra vand til land.

Tag et dykkerkursus, før du går i gang

Har du ikke noget dykkerkursus, er det typisk ikke noget problem. For der er nemlig rig mulighed for at tage dette i Israel. Blandt andet i Eilat, hvor der er nogle virkelig dygtige instruktører. Det er både muligt at tage et kursus som begynder, men også hvis du er erfaren. Med andre ord, kan du altså tage netop det, du har behov for. Og det er super rart. Det kan godt være lidt grænseoverskridende at give sig i kast med dykningen, har man ingen erfaring. Eller intet dykkerkursus. Ofte handler det nemlig om at vænne sig til det. Både at svømme, men også bare det at trække vejret under vand. Det er anderledes, og derfor lidt mærkeligt til tider.

Vil du ud og kigge på fisk med børnene? Så kan du da også sagtens gøre det. Det er bare på med en dykkermaske samt en snorkel, og så bare stille og roligt derudad. Så kan man som forældre svømme lige ved siden af, og holde øje med børnene. Det er klart, at det er mest oplagt når vandet er stille. Så er det behageligt, og på ingen måde farligt. Selvfølgelig er der mere at se, jo længere ud man kommer. Det samme gælder dybden. Kommer man hent ned på bunden, er der mere at se end fra overfladen. Men har man sine børn med, holder man sig som regel bare i overfladen. For det er også sjovt nok, og noget børnene altid synes er en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *