Savner du også solen og det hav? Så læs med her! 

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Savner du også solen og det hav? Så læs med her! 

Det kan godt være man skal kigge langt efter de varmere og temperaturer og det solrige vejr. I hvert fald i forhold til Danmark. Man kan hurtigt drømme sig tilbage til de skønne sommermåneder, hvor der var liv og glæde dage nærmest alle steder. Dejlige ferier sydpå, hvor havvandet var lige så varmt som luften. Dagdrømmeri om sommer, kender de fleste nok til en gang imellem. Men der er nogle ting man kan gøre, for at man kan få en lille smule sommer-følelse. Læs med her.  

Tag til Egypten og udlev dine dykkerdrømme 

Har du på forhånd dykkercertificat, så kan det være at du mere eller mindre trives allerbedst når du er under havets overflade. Men selvom du måske befinder dig i vinterhalvåret, så er der skam stadig muligheder for dykning på destinationer, men forholdsvis kort afstand. Hvis du virkelig ikke kan undvære hverken solen eller havet indtil måske næste sommer, så kan du jo overveje at rejse til Egypten og Det Røde Hav. For her kan du nemlig finde dykning i verdensklasse. Hvis du ikke allerede har et dykkerkursus, men ønsker at tage et, kan du jo undersøge, hvilke muligheder der findes i Egypten.  

Gør klar til sommer 

Der er jo ikke noget galt i at være forberedt på når årets måske allerbedste årstider kommer til bage. Har du en have og lægger du store planer for den, så kan du allerede nu kigge på hvad der skal købes ind til den. Du kan jo overveje om et Halls drivhus er noget for dig. Dette kan du læse mere om her – http://www.gardenaction.co.uk/greenhouse/greenhouse_supplier_uk_halls.asp

Måske, drømmer du om at kunne dyrke dine egne grøntsager til sommer, og så er det måske en god nok idé at finde ud af, allerede nu hvad der skal bruges.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *