Bliv bedre til at spare penge så du kan rejse mere 

Vi skriver om ferier med vand - dykning, fiskning, pools, sejlads mm.

Bliv bedre til at spare penge så du kan rejse mere 

Findes der noget smukkere og mere idyllisk end klart blåt vand? Hvis det ikke er nok motivation til at rejse væk hjemmefra, så ved jeg ikke hvad er. Det kan dog være dyrt at rejse, og særligt hvis man gerne vil gøre det ofte. For at få rum i økonomien så der kan rejses mere, kræver det at man er lidt bedre til at spare de penge op som skal bruges på rejsen. Derfor får du her tips til hvordan du kan blive bedre.  

Jorden – den blå planet. Det er ikke underligt at vores planet, Jorden, har fået dette navn, og hvorfor den udefra ser så blå ud. Jordens hav dækker imponerende 361.132.000 km², og det vil sige, at den dækker mere end 70% af jordens samlede overflade. Dette er årsagen til at jorden udefra ser så blå ud, og det står da også sådan til at 97,2% af det vand, som man er bekendt med findes på planeten, jorden, befinder sig i havet. Det vil altså sige at alt andet vand udover havet kun udgør små 2,8% af den samlede masse.  

Biodiversitet og biologi 

Når man tænker over dette er det ikke så bemærkelsesværdigt at noget af den mest mangfoldige natur og biodiversitet findes i havet, og dette særligt i de helt unikke koralrev, som så mange rejser over verden for at dykke omkring. Her findes nemlig et helt utroligt økosystem, som er en fryd for øjet og som ikke minder om noget andet der findes på jorden.  

Desuden er havet stort og mystisk. Det estimeres desuden også at mere en 80% af havet er uudforsket – og det vil sige at vi ved mere om Mars end vi ved om havet der dækker størstedelen af vores overflade. Nå tilbage til økonomien, for uden penge bliver der ingen dykker-tur i det smukke koralrev.  

Sådan får du styr på økonomien 

Når det er tid til at danne sig et overblik over sin økonomi, kan sider som disse hjælpe dig lidt på vej. Her kan du sammenligne en række forskellige lån, fra forskellige lånudbydere op mod hinanden. På den måde kan du sammenligne lånene og også deres renter, for at danne dig et overblik. Fx kan du gøre det med et samlelån, hvis du overvejer om det er en god løsning for dig økonomisk at samle dine lån.  

Læg budgetter og få styr på dit forbrug for bedre at kunne spare penge. Med et godt budget kan du begynde at opdage de steder hvor du bruger unødige penge og hvor du kan spare pengene til andre ting, som at rejse. Desuden kan det måske hjælpe dig til at få overblik over dine faste udgifter, og dermed se hvor du kan skifte til billigere løsninger for at spare penge.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *